Opdrachtgevers

The Casemanagement Company werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers

Zowel profit als non profit

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Professioneel, daadkrachtig en betrouwbaar.
Er werken meerdere casemanagers via The Casemanagement Company bij het Amphia Ziekenhuis in Breda.

Het is erg prettig samenwerken met Wouter en Hanneke; zij schakelen snel en snappen goed welke expertise wij nodig hebben.

Hanneke en Wouter denken echt met mij mee als partner, daardoor is de samenwerking succesvol. The Casemanagement Company staat voor mij voor daadkracht, doortastendheid en vakkundigheid. De casemanagers die zij leveren zijn inhoudelijk erg sterk.

Rob van HalSenior HR Expert, Amphia ziekenhuis Breda

Expertise, prijstechnisch concurrerend en communicatief. Ik ken Wouter van een vorige werkgever. En heb hem bij mijn huidige werkgever benaderd met de vraag of hij nog goede verzuimspecialisten in zijn netwerk had. Hij heeft mij toen kennis laten maken met Hanneke om ons te helpen met onze verzuimdossiers.

We werken goed samen. Hanneke en Wouter zijn echt oplossingsgericht. The Casemanagement Company is een prettige club met sterke inhoudelijke kennis van het vak en de casemanagers die zij leveren zijn echte vakinhoudelijke experts.

Op het moment hebben wij drie specialisten via TCC hier. Zij verrichten heel goed werk.

Als ik TCC zou moeten omschrijven zou ik noemen: echte expertise op gebied van verzuim, uniek in de aanpak, flexibel, prijstechnisch concurrerend en communicatief zeer sterk.

Francois RorijsHR Manager bij Securitas

De casemanagers hebben veel kennis in huis zijn helemaal up to date met de laatste wet- en regelgeving. Zij zijn positief kritisch en denken echt mee met de organisatie.

Zij kijken waar we dingen anders en beter kunnen doen en pakken direct aan. Dat is echt hun toegevoegde waarde.

Ik had direct contact met Wouter. Het hele proces is snel, flexibel en transparant. Wouter en Hanneke kijken echt naar wat wij nodig hebben. En dat werkt.

Als ik The Casemanagement Company in drie woorden zou moeten omschrijven zou dat zijn: vakkundig, goede match en no nonsense.

Anna StefanskiVerzuimspecialist Stedin

De casemanager die wij via The Casemanagement Company aan het werk hebben gaat pro-actief op zoek naar mogelijkheden om complex langdurig verzuimdossiers op innovatieve wijze aan te pakken en op te lossen. Hij kijkt daarbij niet alleen naar het belang van de werknemer, maar ook van de werkgever. Ook ziet hij zowel per individueel dossier als organisatiebreed waar zaken beter kunnen en voorziet ons van concrete feedback en tips.

Lydia BokhovenHR manager Arriva Regio Zuid

Een kleine selectie uit onze opdrachtgevers