Werken bij

Word jij onze nieuwe casemanager?

Ben jij een casemanager die aan onze hoge eisen op het gebied van kennis en kwaliteit voldoet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur een e-mail met cv naar info@thecasemanagementcompany.nl

We maken graag een afspraak.

 

 

Op de hoogte blijven van nieuwe uitdagende opdrachten?

Meld je dan aan voor onze WhatsApp groep!

In deze groep delen wij nieuwe opdrachten binnen ons netwerk van Casemanagers. Zo ben jij als eerste op de hoogte en kunnen wij snel een geschikte casemanager inzetten.

Stuur een mail naar info@thecasemanagementcompany.nl of bel 015 – 202 4445 om je aan te melden.

Waarom werken voor The Casemanagement Company?

Zelfstandig Casemanagers die voor ons werken zijn zeer tevreden over de persoonlijke aandacht, de informele sfeer en de professionele training en coaching die wij aanbieden.

Sinds begin december 2022 doet Mariska van der Pijl een opdracht voor The Casemanagement Company. Mariska zegt over de samenwerking met Hanneke Pasnagel en Wouter Nieuwenhuizen:
Vanaf het eerste begin was het contact direct heel hartelijk, warm en oprecht. Hanneke en Wouter maken de zaken niet mooier dan ze zijn. Eerlijk dus.
Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel. Dat is hun kracht: ze zijn zakelijk maar ook persoonlijk en heel benaderbaar.

Ook omdat zij hele goede kennisbijeenkomsten organiseren, waarbij alle casemanagers ervaringen en kennis uitwisselen en er altijd een interessante spreker is. Ik zou The Casemanagement Company absoluut aanbevelen bij collega casemanagers en bij opdrachtgevers.

Marika van der Pijl,Zelfstandig Register Casemanager

Het zijn altijd leuke opdrachten die The Casemanagement Company aanbiedt. Het zijn uitdagende opdrachten voor interessante opdrachtgevers. De samenwerking met Hanneke en Wouter is ook fijn. Zij schakelen snel en de samenwerking verloopt ontspannen. Ze houden op een ontspannen manier de vinger aan de pols, bij mij én bij de opdrachtgever door regelmatig even contact op te nemen. Ik werk graag met ze samen. Het is een leuk netwerk, met alle casemanagers en POB‘ers die een keer in het kwartaal samen komen tijdens een kennissessie. En daarna samen een lekker hapje eten!

Marijne van PoortvlietZelfstandig Register Casemanager

Het is heel fijn samenwerken met Hanneke en Wouter. Je weet precies wat je aan ze hebt en zijn heel open. Ze denken en groeien echt met mij mee. Tijdens de opdrachten, blijven Hanneke en Wouter in contact met mij. Ze houden een vinger aan de pols. Ook voor de opdrachtgever is het prettig om te weten dat er een achterwacht is. Ieder kwartaal organiseert The Casemanagement Company een kennissessie waarbij iedereen samenkomt en er nieuwe kennis gedeeld wordt. Wij als casemanagers kunnen zo ook netwerken en ervaringen uitwisselen. Dat is heel waardevol. De app groep waarin de nieuwe vacatures geplaatst worden is handig: zo zie ik direct als er een opdracht is die voor mij interessant is. En dan kan ik snel reageren.

Ayla NanohaZelfstandig Register Casemanager

Bij The Casemanagement Company is er goede ondersteuning voor de zelfstandig casemanagers. Jaarlijks organiseren ze diverse kennis- en inspiratiesessies. Ook kan ik Hanneke altijd bellen als ik een vraag heb. De lijnen zijn erg kort en Hanneke en Wouter zijn altijd bereikbaar. Ze denken graag met mij mee. En met de WhatsApp groep ben ik altijd op de hoogte van nieuwe opdrachten.

Anneke van den HulZelfstandig Register Casemanager

Het prettige van The Casemanagement Company is dat zij werken op basis van vertrouwen. Zij hebben vertrouwen in mijn ervaring en expertise en dat voelt fijn. Ik ben graag verbonden aan een bureau dat passende opdrachten heeft omdat zij mij goed kennen.

Liesbeth WesseliusZelfstandig Register Casemanager