Wie wij zijn

Wij zijn The Casemanagement Company

Wij leveren topregisseurs op het gebied van verzuim. Wij combineren passie, kennis en kwaliteit. Dat is onze kracht. En we denken in mogelijkheden met als basis de geldende Sociale Zekerheidswetgeving.

Wij zijn ervan overtuigd dat werken goed is voor de mens en z’n gezondheid. Door deelname aan werk te bevorderen, beperken we financiële schade, zowel voor werkgever als werknemer. Daarom helpen we opdrachtgevers met een capaciteitsprobleem of wanneer ze tijdelijk behoefte hebben aan een bepaalde expertise. Zo zorgen we voor een onderscheidend resultaat op zowel korte als lange termijn.

Het team van The Casemanagement Company

Hanneke Pasnagel The Casemanagement Company

Hanneke Pasnagel

Hanneke is Register Casemanager en heeft ruime ervaring als expert arbeidsongeschiktheid. Zij voelt zich als een vis in het water als strategisch adviseur van de werkgever. Zij stond o.a. aan de wieg van afdelingen Expertise Centrum Casemanagent van meerdere corporates. Zij heeft zich verbonden aan de Hogeschool van Arnhem (CS Opleidingen) om de studenten mee te nemen in haar uitgebreide kennis van Sociale Wetgeving, verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Naast het zelfstandig uitvoeren van inhoudelijke projecten ontstond de ambitie een eigen bedrijf te starten dat werkgevers en casemanagers samenbrengt. Omdat ze veel lacunes EN mogelijkheden ziet voor zowel werkgevers en uitblinkende casemanagers. Deze ambitie maakt zij samen met haar collega Wouter waar met The Casemanagement Company.

Wouter Nieuwenhuizen

Wouter is gespecialiseerd in bemiddeling van professionals. Na zijn studie Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werkte hij een korte periode binnen de gemeentelijke overheid. De rest van zijn carrière heeft hij zijn strepen verdiend in de arbeidsbemiddeling bij o.a. Yacht en Randstad. Hierdoor heeft hij een breed netwerk opgebouwd aan zowel de kant van werkgevers als werknemers.

Zijn kracht schuilt in het achterhalen van de vraag achter de vraag. Op die manier krijgt de klant die werknemer, die de juiste invulling geeft aan de uitdaging waar die klant voor staat.

Wouter Nieuwenhuizen The Casemanagement Company

Juul Wijnands

Juul heeft inmiddels veel waardevolle ervaring opgebouwd in de sales, o.a. op het gebied van arbeidsbemiddeling. Altijd op zoek naar verbinding, naar een duurzame samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen, eerlijkheid en kwaliteit.

Als een echt mensenmens legt ze een solide basis voor vertrouwen in het initiële contact met professionele relaties. Met oprechte interesse, een doortastende aanpak en de wetenschap dat we voor elk aanvraag binnen dit vakgebied een passende oplossing kunnen aanreiken, wordt er daadwerkelijk aan alle verwachtingen voldaan.

Practice what you preach!