The Casemanagement Company

Wij ontzorgen

Direct grip op verzuim

Heeft u snel hulp nodig bij verzuim binnen uw organisatie? Geen tijd of geen expertise in huis om complexe verzuimdossiers op te pakken? The Casemanagement Company zet direct ervaren casemanagers in die u ondersteunen bij verzuim.

15+

Jaar ervaring in Casemanagement

250+

Opdrachten ingevuld

100+

Register Casemanagers

Wat kunnen wij voor jouw organisatie doen?

Interim casemanager

Voor organisaties die tijdelijk (extra) capaciteit of expertise willen inhuren

Casemanager op projectbasis

Voor organisaties die eenmalig (een deel van) de processen willen aanpakken

Casemanager in vaste dienst

Ondersteuning bij werving en selectie van casemanagers

Register casemanagers

Wij brengen werkgevers en casemanagers samen

Verzuimmanagement is een complex vakgebied. Vanwege de telkens veranderende wet- en regelgeving en de specifieke financieel-juridische kennis die nodig is.

Resultaat
Gedegen kennis
Bewezen ervaring
Duidelijkheid
Kostenverlaging

Onze expertise

Wij leveren topregisseurs op het gebied van verzuim. Wij combineren passie, kennis en kwaliteit. Dat is onze kracht. En we denken in mogelijkheden met als basis de geldende Sociale Zekerheidswetgeving.

Wij zijn ervan overtuigd dat werken goed is voor de mens en z’n gezondheid. Door deelname aan werk te bevorderen, beperken we financiële schade, zowel voor werkgever als werknemer. Daarom helpen we opdrachtgevers met een capaciteitsprobleem of wanneer ze tijdelijk behoefte hebben aan een bepaalde expertise. Zo zorgen we voor een onderscheidend resultaat op zowel korte als lange termijn.

[/vc_row_inner]
Transparante kosten
Korte communicatielijnen
Op korte termijn inzetbare experts
Flexibiliteit: interim, projectbasis, vast
Alle sectoren

Wat zeggen onze klanten?

“Wij zijn heel erg tevreden over deze kundige en professionele casemanager. Hij heeft erg veel vakkennis en daarnaast ook nog eens veel praktijkervaring waardoor hij voor ons van grote toegevoegde waarde is”.

Lydia BokhoveHR manager Arriva Regio Zuid

Met de Casemanagers van TCC hebt je direct ervaren mensen in huis die de druk aankunnen. Het niveau is echt hoog, zij brengen expertise, ervaring en veel kennis mee. Door corona was er nauwelijks tijd om de Casemanagers in te werken, maar dat was eigenlijk ook niet nodig. Bovendien ging alles direct online.

Nathalie van DurenP&O adviseur Aafje Thuiszorg
klanten

Onze opdrachtgevers

Neem contact op!