Wij zijn The Casemanagement Company

Wij leveren topregisseurs op het gebied van verzuim. Wij combineren passie, kennis en kwaliteit. Dat is onze kracht. En we denken in mogelijkheden met als basis de geldende Sociale Zekerheidswetgeving.

Wij zijn ervan overtuigd dat werken goed is voor de mens en z’n gezondheid. Door deelname aan werk te bevorderen, beperken we financiële schade, zowel voor werkgever als werknemer. Daarom helpen we opdrachtgevers met een capaciteitsprobleem of wanneer ze tijdelijk behoefte hebben aan een bepaalde expertise. Zo zorgen we voor een onderscheidend resultaat op zowel korte als lange termijn.

Ons multidisciplinaire kernteam

Hanneke Pasnagel

Hanneke Pasnagel

Hanneke is Register Casemanager en heeft ruime ervaring als expert arbeidsongeschiktheid. Zij voelt zich als een vis in het water als strategisch adviseur van de werkgever. Zij stond o.a. aan de wieg van afdelingen Expertise Centrum Casemanagent van meerdere corporates. Zij heeft zich verbonden aan de Hogeschool van Arnhem (CS Opleidingen) om de studenten mee te nemen in haar uitgebreide kennis van Sociale Wetgeving, verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Naast het zelfstandig uitvoeren van inhoudelijke projecten ontstond de ambitie een eigen bedrijf te starten dat werkgevers en casemanagers samenbrengt. Omdat ze veel lacunes EN mogelijkheden ziet voor zowel werkgevers en uitblinkende casemanagers. Deze ambitie maakt zij samen met haar collega’s Wouter, Mark en Eric waar met The Casemanagement Company. 

Wouter Nieuwenhuizen

Wouter is gespecialiseerd in bemiddeling van professionals. Na zijn studie Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werkte hij een korte periode binnen de gemeentelijke overheid. De rest van zijn carrière heeft hij zijn strepen verdiend in de arbeidsbemiddeling bij o.a. Yacht en Randstad. Hierdoor heeft hij een breed netwerk opgebouwd aan zowel de kant van werkgevers als werknemers. Zijn kracht schuilt in het achterhalen van de vraag achter de vraag. Op die manier krijgt de klant die werknemer, die de juiste invulling geeft aan de uitdaging waar die klant voor staat.

Wouter Nieuwenhuizen
Eric Wonnink

Eric Wonnink

Eric is ooit begonnen als arts in de Sociale Zekerheid. Gestart in 1989 bij de Gemeenschappelijke Medische Dienst lag zijn focus altijd op de langdurige arbeidsongeschiktheid. Hij treedt de laatste jaren vooral op als arts-gemachtigde in bezwaar- en beroepsprocedures van de Ziektewet en de WIA. De ervaring in die rol deelt hij graag met leergierige casemanagers, die daarmee in de markt het verschil kunnen maken.

Mark Bourgonjen

Mark is een bevlogen en uitgesproken bedrijfsarts met ruim 20 jaar ervaring in de profit en non-profit sector. Hierdoor is hij expert op het gebied van ‘eigen regie’ en taakdelegatie. Daarnaast is hij zeer bedreven in activerende gespreksvoering bij verzuimbegeleiding en re-integratie. Sinds tien jaar brengt hij zijn kennis ook over op anderen en traint hij leidinggevenden, casemanagers en praktijkondersteuners. Mark is ervan overtuigd dat kwaliteit de wens is van zowel iedere werkgever als iedere werknemer.

Mark Bourgonjen